VELKOMMEN TIL ÅPEN DAG

Onsdag 21. februar kl 14.00-15.00.
Mulighet til å se barnehagen ute og inne. Pedagoger svarer på spørsmål.

Velkommen til Alleen Sansehage

Velkommen til Alléen Sansehage

Alléen Sansehage er en fire avdelings barnehage som holder til like ved Fyrstikkttorget på Helsfyr.
Vi har 63 barn i alderen 10 måneder til 6 år. Vi har god plass inne og har mer arealer enn arealnormen. Barnehagens profil bygger på inspirasjon fra snoezel-ideen, som baserer seg på læring gjennom sansene. Så i tillegg til de fire avdelingene så har vi egne sanse- og forskningsrom.
Vi serverer varmmat to dager i uken.

Les mer om oss her

Siste fra Facebook

21 timer siden

Alléen Sansehage

Hendenes møte med materialet. Slik blir vi kjent med virkeligheten utenfor oss. Det er det nonverbale møtet. Det er sansenes verden. Barna kjenner, trykker, ruller, klasker og ikke minst banker. Etterhvert setter de en og en bit oppå hverandre. Vi jobber fortsatt med periodens tema som handler " Geitekyllingen som kunne telle til ti". Vi bygget og formet figurene vi hører i eventyret. ... Se merSe mindre

Hendenes møte med materialet. Slik blir vi kjent med virkeligheten utenfor oss. Det er det nonverbale møtet. Det er sansenes verden. Barna kjenner, trykker, ruller, klasker og ikke minst banker. Etterhvert setter de en og en bit oppå hverandre. Vi jobber fortsatt med periodens tema som handler  Geitekyllingen som kunne telle til ti. Vi bygget og formet figurene vi hører i eventyret.

"En ektefelle er den fellen man går i når man gifter seg"

Ukjent