Velkommen til Andromeda Friluftsbarnehage

Andromeda Barnehage ligger fantastisk til på Korsvoll i umiddelbar nærhet til et skogområde. Vi har lyse og trivelige lokaler og et uteområde som er en del av skogen. Vi har 51 barn fordelt på fire avdelinger, to avdelinger for barn under tre år og to avdelinger for barn over tre år. Vi har utdannede barnehagelærere på hver avdeling, som sammen med erfarne assistenter legger til rette for en hverdag med lek, glede og utforskning.

Les mer om oss her

Siste fra Facebook

4 uker siden

Andromeda barnehage ULNA As

Tur til Litteraturhuset med storbarns avdelingene i dag. I rammeplan for barnehagen innenfor feltet kommunikasjon,språk og tekst står det: « I barnehagen skal barna få mulighet til å erfare ulike formidlingsmåter av tekster og fortellinger, som kilde til estetiske opplevelser, kunnskap, refleksjon og møter med språk og kultur«. ... Se merSe mindre

Tur til Litteraturhuset med storbarns avdelingene i dag. I rammeplan for barnehagen innenfor feltet kommunikasjon,språk og tekst står det: « I barnehagen skal barna få mulighet til å erfare ulike formidlingsmåter av tekster og fortellinger, som kilde til estetiske opplevelser, kunnskap, refleksjon og møter med språk og kultur«.

«Man kan ikke noe for hvordan man ser ut. Det får Gud ta på seg skylden for!»

Even 6 år