Velkommen til Andromeda Friluftsbarnehage

Andromeda Barnehage ligger fantastisk til på Korsvoll i umiddelbar nærhet til et skogområde. Vi har lyse og trivelige lokaler og et uteområde som er en del av skogen. Vi har 51 barn fordelt på fire avdelinger, to avdelinger for barn under tre år og to avdelinger for barn over tre år. Vi har utdannede barnehagelærere på hver avdeling, som sammen med erfarne assistenter legger til rette for en hverdag med lek, glede og utforskning.

Les mer om oss her

Siste fra Facebook

2 uker siden

Andromeda barnehage ULNA As

Kunstopplevelse i Andromeda! Erika er barnehageassistent hos oss og barnehagelærerstudent ved OsloMet. Denne uka har hun introdusert oss for kunstneren Ernesto Neto. Hun installerte element for alle sanser i et lite rom og inviterte barna inn. Barna tok inn alt som var der; lukt, lyd, levende bilder, tekstur, lys og maling. En fascinerende stund for store og små! ... Se merSe mindre

Kunstopplevelse i Andromeda! Erika er barnehageassistent hos oss og barnehagelærerstudent ved OsloMet. Denne uka har hun introdusert oss for kunstneren Ernesto Neto. Hun installerte element for alle sanser i et lite rom og inviterte barna inn. Barna tok inn alt som var der; lukt, lyd, levende bilder, tekstur, lys og maling. En fascinerende stund for store og små!

«Blåbær er innmari godt, fordi det er syltetøy inni dem.»

Bjørn 5 år