Fjordbyen Barnehage – med hjerte for byen vår!

Velkommen til Fjordbyen Barnehage! Barnehagen har 4 avdelinger med barn fra 0-6 år, og holder til i to bygg. I hovedbygger har vi tre avdelinger, fellesrom, kjøkken, personalfasiliteter m.m. I tilliggende Portnerbolig holder en`avdeling til, samt inspirerende temarom som mediatek og atelier.

Vi er aktive, utforskende og miljøbevisste. Vi mener det er viktig med sunn mat og aktiv kropp. Barna lærer om dette ved å dyrke grønnsaker på uteområdet om våren og høste de inn etter sommeren. Vi baker våre egne sunne brød. Vi er en matpakke-fri barnehage.

Mange av våre lekeapparater stimulerer til å bruke kroppen aktivt. Alle avdelingene drar på turer i by og skog, og vi bruker byen vår aktivt!

Les mer om oss her

Siste fra Facebook

I august har avdeling Naustet hatt stort fokus på tilvenning av nye barn. Vi ønsker at de nye barna skal føle seg trygge hos oss, samt føle tilhørighet og å lære våre rutiner. Vi har derfor fokusert på spennende og varierte aktiviteter hvor vi jobber med sosial kompetanse som å hjelpe, dele, gi og få, vente på tur, trøste, kose og verbal/nonverbal kommunikasjon. Vi har også dratt på tur i nærområdet slik at barna skal få bli kjent med miljøet rundt barnehagen. ... Se merSe mindre

I august har avdeling Naustet hatt stort fokus på tilvenning av nye barn. Vi ønsker at de nye barna skal føle seg trygge hos oss, samt føle tilhørighet og å lære våre rutiner. Vi har derfor fokusert på spennende og varierte aktiviteter hvor vi jobber med sosial kompetanse som å hjelpe, dele, gi og få, vente på tur, trøste, kose og verbal/nonverbal kommunikasjon. Vi har også dratt på tur i nærområdet slik at barna skal få bli kjent med miljøet rundt barnehagen.

«Om lærerne hadde jobbet også, så hadde ikke barna hatt noe sted å være.»

Lise 7 år