VELKOMMEN TIL ÅPEN DAG

Vi inviterer til omvisning i barnehagen 15. februar klokken 17.30 - 18.30.

Velkommen til Fjordveien Barnehage

Fjordveien barnehage åpnet i mai 2016 og ligger idyllisk plassert ved Plathejordet på Høvik.
Barnehagen holder til i lyse og moderne lokaler og har et stort og variert uteområde. Vi er 130 barn fordelt på 8 avdelinger; en base for barn fra 1-2 år og én for barn fra 2-6 år.

Vi har barnehagelærere på hver avdeling, og realfag som satsningsområde.

Vi har fokus på et sunt og variert kosthold, og serverer all mat og drikke i barnehagen og har varm lunsj 4-5 dager i uken. For dette betales kr. 750,- /mnd. i kostpenger pr. barn.

Les mer om oss her

Siste fra Facebook

1 uke siden

Fjordveien barnehage Ulna AS

Stabæk-besøk: I dag fikk barna i Fjordveien barnehage besøk av Stabækspillerne Simen Lillevik, Andreas Hanche-Olsen og Jon Hou. De lekne fotballgutta leste bøker for barna og trikset med ball til barnas store begeistring. Og det ble selvfølgelig tid til en kamp ⚽️ - 2018 blir et spennende samarbeidsår for Ulna og Stabæk fotball. Det blir avholdt ulike arrangementer både her i barnehagen og på Naddeud stadion, sier fungerende tjenesteleder Lisa Gehrt. ... Se merSe mindre

Stabæk-besøk: I dag fikk barna i Fjordveien barnehage besøk av Stabækspillerne Simen Lillevik, Andreas Hanche-Olsen og Jon Hou. De lekne fotballgutta leste bøker for barna og trikset med ball til barnas store begeistring. Og det ble selvfølgelig tid til en kamp ⚽️ - 2018 blir et spennende samarbeidsår for Ulna og Stabæk fotball. Det blir avholdt ulike arrangementer både her i barnehagen og på Naddeud stadion, sier fungerende tjenesteleder Lisa Gehrt.

"En ektefelle er den fellen man går i når man gifter seg"

Ukjent