Avdelingene

Våre avdelinger

Barn i alderen 3 til 6 år. Holder til midt i huset. Har fokus på friluftsliv og er mye ute. Vi leser mye bøker, spesielt opptatt av eventyr. Eventyrene blir ofte til lek, ute og inne. Det legges til rette for kreativitet og ofte endres rommene for nye inntrykk. Samarbeider tett med den andre storbarnsavdelingen.

Tlf: 90062378
Pedagogisk leder: Camilla Klette

Barn i alderen 3 til 6 år. Når denne gjengen ikke er ute, holder de til på toppen av huset. Her har de hems, der en gruppe barn kan leke sammen. Under hemsen er det et teaterrom, som for tiden er en skog, men kan fort bli kafé med enkel servering eller noe helt annet. I likhet med Apus har Ariel fokus på friluftsliv og trives veldig godt ute.

Tlf: 92634358
Pedagogisk leder: Kine Petterson

I år har denne avdelingen bare to-åringer med et stort behov for fysisk utfoldelse. Avdelingen ligger i enden av huset og er mye ute. Midt på dagen tar barna på Stjerna en liten pause og de fleste sover litt. I korte økter har de formingsaktiviteter, samlinger og alle er glade i musikk, sang og dans.

Tlf: 92635069
Pedagogisk leder: Julianne Hauan

På denne avdelingen er de yngste barna. Rolige dager, trygghet og noen aktiviteter er i fokus på Pegasus. Korte samlinger, mye sang og musikk gjør dagene gode. Barna sover midt på dag og ellers om behovet er der. Er ute når været tillater det og utforsker gjerne i forming ute og inne.

Tlf: 92635387
Pedagogisk leder: Sindre Fjeldstad
Barnehagelærer: Mary May Dinglasa