VI HAR 1 LEDIG PLASS (BARN 3-6 ÅR) FRA 1. MARS

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Fjordbyen Barnehage – med hjerte for byen vår!

Velkommen til Fjordbyen Barnehage!
Velkommen til Fjordbyen Barnehage! Barnehagen har 4 avdelinger og drift i 2 bygg.  3 av avdelingene holder til i hovedbygget. Der finner man også fellesrom, kjøkken, personalfasiliteter mm. I tilliggende Portnerbolig holder en`avdeling til, samt inspirerende temarom som mediatek, atelier og kjøkken.

Vi er miljøbevisste, utforskende og aktive. Vi mener det er viktig med sunn mat og aktiv kropp. Barna lærer om dette ved å dyrke grønnsaker på uteområdet om våren og høste de inn etter sommeren. Vi baker ofte våre egne sunne brød. Mange av våre lekeapparater stimulerer til å bruke kroppen aktivt. Alle avdelingene drar på turer i by og skog. Vi bruker Oslo for alt byen vår er verdt!

Les mer om oss her

Siste fra Facebook

4 dager siden

Fjordbyen barnehage, ULNA As

Det er ikke alle barnehager som har sin egen frisørsalong, men det har vi. Barna som har bestilt time hos barberer Sørensen har fått en klipp. Det er stor stas blant barna og det er godt å få en ny sveis i trygge omgivelser. Barna ville etterpå leke frisør på de voksne med kam og strikker. ... Se merSe mindre

Det er ikke alle barnehager som har sin egen frisørsalong, men det har vi. Barna som har bestilt time hos barberer Sørensen har fått en klipp. Det er stor stas blant barna og det er godt å få en ny sveis i trygge omgivelser. Barna ville etterpå leke frisør på de voksne med kam og strikker.

«Man kan ikke noe for hvordan man ser ut. Det får Gud ta på seg skylden for!»

Even 6 år