Velkommen til Brovold Barnehage

Brovold barnehage ligger på Ådalsbruk i Løten kommune nære skogen og Svartelva og er omgitt av store jorder. Dette er en inspirasjonskilde for oss i det daglige pedagogiske opplegget. Alle barna er på tur hver uke. Barnehagen har egen gapahuk i et inngjerdet område i skogen. I tillegg har vi en grillhytte knyttet til barnehagens uteområde på Brovold Øvre og en gapahuk knyttet til uteområdet på Brovold Nedre. Vi er mye ute gjennom hele året.

Les mer om oss her

Siste fra Facebook

2 uker siden

Brovold Barnehage - ULNA As

Glimt fra førstehjelpsuka i Brovold barnehage🚑 Vi har plastret, bandasjert, snakket om hvilket nummer man ringer, sangen om 1-1-3 har vært på alles lepper, og alle barna har blitt kjent med Henry; Røde Kors’ førstehjelpsdukke😊 Henry har lært barna om førstehjelp og hva som er viktig å gjøre hvis det skjer en ulykke og når noen slår seg. ... Se merSe mindre

Glimt fra førstehjelpsuka i Brovold barnehage🚑 Vi har plastret, bandasjert, snakket om hvilket nummer man ringer, sangen om 1-1-3 har vært på alles lepper, og alle barna har blitt kjent med Henry; Røde Kors’ førstehjelpsdukke😊 Henry har lært barna om førstehjelp og hva som er viktig å gjøre hvis det skjer en ulykke og når noen slår seg.

"En ektefelle er den fellen man går i når man gifter seg"

Ukjent