Velkommen til Villa Snøringsmoen Montessoribarnehage

Villa Snøringsmoen er en tre-avdelings barnehage, delt opp i en avdeling på 14 barn i alderen 1-3 år og to avdelinger på 20 barn i alderen 2,5 – 6 år

Barnehagen ligger idyllisk til i utkanten av Lillesand sentrum, i Lillesands eldste sveitserhus, bygget i 1867 og tilhørende bryggerhuset og uthuset som ble satt opp i 1870.

Vi holder til i nærheten av flere flotte turområder og har gangavstand til sentrum.

Les mer om oss her

Siste fra Facebook

Ut i fra Unicefs forenklede versjon har Låven den siste måneden laget en plakat om FNs barnekonvensjon. Rammeplanen sier at barnehagen skal støtte barna i å forholde seg prøvende og nysgjerrige til omverdenen og bidra til å legge grunnlag for modig, selvstendig og ansvarlig deltakelse i demokratiske fellesskap. ... Se merSe mindre

Ut i fra Unicefs forenklede versjon har Låven den siste måneden laget en plakat  om FNs barnekonvensjon. Rammeplanen sier at barnehagen skal støtte barna i å forholde seg prøvende og nysgjerrige til omverdenen og bidra til å legge grunnlag for modig, selvstendig og ansvarlig deltakelse i demokratiske fellesskap.

«Det er presten som bestemmer når man skal graves ned. Han sender noen på gamlehjem, og så graver han ned dem som blir til overs.»

Anders, 5 år