Seks gode grunner til å velge en ULNA-barnehage

Publisert 14 desember 2023

Barnehagen er en stor del av livet til de små, men også for deg som forelder. Derfor har vi laget en liste over hva vi tror som er viktig for deg og ditt barn når dere skal velge barnehage.

Fasiliteter, utforsking og fysisk aktivitet

ULNA-barnehagene tilbyr moderne og trygge fasiliteter som er utformet for å inspirere barnas nysgjerrighet og utforskning. Vi legger vekt på å skape et miljø som fremmer både innendørs og utendørs aktiviteter, hvor vi tilrettelegger for både pedagogiske og morsomme aktiviteter som støtter barnas utvikling.

Måltidet – matglede, læring og fellesskap

Små kropper skal vokse seg store. God og sunn mat er essensielt og vår praksis er at barna skal lære nye smaker å kjenne, samtidig som de skal få i seg gode og sunne måltider som de kjenner igjen. Hver eneste dag jobber vi i ULNA for at selve måltidet, ikke kun handler om matglede – men det skal også være stedet for fellesskap og læring.

Vår pedagogikk – slik jobber vi

Våre dyktige pedagoger holder et høyt faglig nivå, og jobber aktivt med å forebygge og håndtere mobbing og krenkelser og å være der for barna i hverdagen. Vi har utarbeidet planer som er ment å være til hjelp i det forebyggende arbeidet i barnehagen for å sikre barn en trygg og god oppvekst. Vår tilnærming til barn er basert på anerkjente pedagogiske tilnærminger som fremmer barnets kognitive, emosjonelle og sosiale utvikling.

Foreldresamarbeid i fokus

I ULNA-barnehagene jobber vi bevisst med å inkludere og involvere deg som forelder i barnets reise gjennom barnehageårene. Hvem skulle vel ikke ønske at de kunne være flue på veggen for å se hvordan hverdagen i barnehagen virkelig er?

God kommunikasjon er en forutsetning for et godt samarbeid mellom dere der hjemme og oss i barnehagen. I tillegg til å være tilgjengelig i møte med dere fysisk i barnehagen, bruker vi også appen Kidplan. Gjennom denne appen gjør det mulig å dele små glimt fra hverdagen i barnehagene våre. Flere av våre barnehager har også egne sider på sosiale medier der dere kan følge med oss.

Robuste barn for fremtiden

Vår tilnærming er basert på erfaring og utprøvde metoder og verktøy. Konseptet vårt «Robuste barn for fremtiden» går ut på at vi støtter barn i utforskning og sikrer at barnet har en trygg havn når det trenger trøst. Barnet ditt skal føle mestring og lære seg selv og andre å kjenne. Ved å ha høy kvalitet, god pedagogisk dekning blant ansatte og gjennom medmenneskelighet, jobber vi for å skape den beste mulige utviklingen og legge grunnlaget for lærelyst og livsmestring. Dette gjør vi gjennom lek, opplevelser og moro. Sånn skaper vi robuste barn!

Mangfold

I ULNA- barnehagene verdsetter vi den enkelte barnehages lokale identitet og vi har et mangfold av pedagogiske konsept. Dette mangfoldet sikrer at hver barnehage utvikler sin egen identitet og egenart. Vi feirer mangfoldet blant barna og tror på å skape et inkluderende miljø der hvert barn føler seg elsket og akseptert, uavhengig av bakgrunn eller evner.

Barnehagen er en stor del av livet til de små, men også for deg som forelder. Derfor har vi laget en liste over hva vi tror som er viktig for deg og ditt barn når dere skal velge barnehage.

Del gjerne denne artikkelen!