Stafett for livet

Publisert 13 juni 2024

Kreftforeningens stafett for livet i Mandal, 8-9 juni 2024

Superpersonalet i Skinsnesheia barnehage i Mandal deltok på STAFETT FOR LIVET  i regi av kreftforeningen. Team Skinsnesheia stilte med hele 40 ansatte og holdt stafettpinnen i gang i 24 timer.

Kreftforeningens Stafett for livet er et omsorgsarrangement til støtte for alle som er rammet av kreft. Familie, venner, skoler, foreninger, arbeidsplasser og andre danner lag for en person de vil støtte eller minnes.  Stafetten går gjennom et helt døgn for å vise at det alltid bør være noen på banen for den som er syk.

Daglig leder i Skinsnesheia barnehage, Torunn A, Berentsen og Karen M. Thomassen sier følgende om deltagelsen.

For det første ønsket vi å vise omsorg, varme, samhold og støtte til alle som er, eller har vært berørt av kreft. Vi kjenner alle noen som har eller har hatt kreft, og vi har barn i barnehagen som har vært rammet. I tillegg synes vi også dette var en fin videreføring av løpet som vi arrangerte sammen med alle barna i barnehagen i forkantBarnas stafett for livet Der hadde vi også fokus på å stå sammen, være aktive og snakke om kreft.  

Vi i ULNA barnehagene er skikkelig stolte av team Skinsnesheia og deres glød og engasjement for kreftforeningens arbeid.

Du kan lese mer om Stafett for livet HER

Kreftforeningens stafett for livet i Mandal, 8-9 juni 2024

Del gjerne denne artikkelen!